Ваш гид в законодательстве Казахстана

Каз Рус

Дербес деректер және оларды қорғау туралы


Скачать бесплатно Дербес деректер және оларды қорғау туралы 2013 жылғы 21 мамырдағы № 94-V

Дербес деректер және оларды қорғау туралы 2013 жылғы 21 мамырдағы № 94-V Содержание


1-бап. Осы Заңда пайдаланылатын негiзгi ұғымдар 2-бап. Осы Заңның мақсаты 3-бап. Осы Заңның қолданылуы 4-бап. Қазақстан Республикасының дербес деректер және оларды қорғау туралы заңнамасы 5-бап. Дербес деректердi жинау, өңдеу және қорғау қағидаттары 6-бап. Дербес деректерге қолжетімділік 7-бап. Дербес деректерді жинау, өңдеу шарттары 8-бап. Субъектiнiң дербес деректердi жинауға, өңдеуге келiсiм беру (керi қайтарып алу) тәртiбi 9-бап. Дербес деректердi субъектiнiң келiсiмiнсiз жинау, өңдеу 10-бап. Дербес деректерге қол жеткізу 11-бап. Дербес деректердiң құпиялылығы 12-бап. Дербес деректерді жинақтау және сақтау 13-бап. Дербес деректерді өзгерту және толықтыру 14-бап. Дербес деректерді пайдалану 15-бап. Дербес деректерді тарату 16-бап. Дербес деректерді трансшекаралық беру 17-бап. Дербес деректердi иесiздендiру 18-бап. Дербес деректерді жою 19-бап. Дербес деректермен іс-әрекеттер жасау туралы хабарлама 20-бап. Дербес деректерді қорғау кепілдігі 21-бап. Дербес деректерді қорғаудың мақсаттары 22-бап. Меншік иесінің және (немесе) оператордың, сондай-ақ үшінші тұлғаның дербес деректерді қорғау жөніндегі міндеттері 23-бап. Дербес деректерді қамтитын электрондық ақпараттық ресурстарды қорғау 24-бап. Субъектiнiң құқықтары мен міндеттері 25-бап. Меншік иесінің және (немесе) оператордың құқықтары мен міндеттері 26-бап. Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң құзыретi 27-бап. Мемлекеттік органдардың құзыреті 28-бап. Осы Заңның қолданылуын қадағалау 29-бап. Қазақстан Республикасының дербес деректер және оларды қорғау туралы заңнамасын бұзғаны үшiн жауаптылық 30-бап. Дауларға шағым жасау және оларды қарау тәртібі 31-бап. Осы Заңды қолданысқа енгiзу тәртiбi

Другие нормативные акты

Мұнай өнiмдерiнiң жекелеген түрлерiн өндiрудi және олардың айналымын мемлекеттiк реттеу туралы Автомобиль көлiгi туралы Мемлекеттiк құқықтық статистика және арнайы есепке алу туралы Тұқым шаруашылығы туралы О прожиточном минимуме


Задать вопрос на юридическом форуме



Добавить комментарий к Дербес деректер және оларды қорғау туралы 2013 жылғы 21 мамырдағы № 94-V