Ваш гид в законодательстве Казахстана

Каз Рус

Дербес деректер және оларды қорғау туралы


Скачать бесплатно Дербес деректер және оларды қорғау туралы 2013 жылғы 21 мамырдағы № 94-V

Дербес деректер және оларды қорғау туралы 2013 жылғы 21 мамырдағы № 94-V Содержание

1-бап. Осы Заңда пайдаланылатын негiзгi ұғымдар 2-бап. Осы Заңның мақсаты 3-бап. Осы Заңның қолданылуы 4-бап. Қазақстан Республикасының дербес деректер және оларды қорғау туралы заңнамасы 5-бап. Дербес деректердi жинау, өңдеу және қорғау қағидаттары 6-бап. Дербес деректерге қолжетімділік 7-бап. Дербес деректерді жинау, өңдеу шарттары 8-бап. Субъектiнiң дербес деректердi жинауға, өңдеуге келiсiм беру (керi қайтарып алу) тәртiбi 9-бап. Дербес деректердi субъектiнiң келiсiмiнсiз жинау, өңдеу 10-бап. Дербес деректерге қол жеткізу 11-бап. Дербес деректердiң құпиялылығы 12-бап. Дербес деректерді жинақтау және сақтау 13-бап. Дербес деректерді өзгерту және толықтыру 14-бап. Дербес деректерді пайдалану 15-бап. Дербес деректерді тарату 16-бап. Дербес деректерді трансшекаралық беру 17-бап. Дербес деректердi иесiздендiру 18-бап. Дербес деректерді жою 19-бап. Дербес деректермен іс-әрекеттер жасау туралы хабарлама 20-бап. Дербес деректерді қорғау кепілдігі 21-бап. Дербес деректерді қорғаудың мақсаттары 22-бап. Меншік иесінің және (немесе) оператордың, сондай-ақ үшінші тұлғаның дербес деректерді қорғау жөніндегі міндеттері 23-бап. Дербес деректерді қамтитын электрондық ақпараттық ресурстарды қорғау 24-бап. Субъектiнiң құқықтары мен міндеттері 25-бап. Меншік иесінің және (немесе) оператордың құқықтары мен міндеттері 26-бап. Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң құзыретi 27-бап. Мемлекеттік органдардың құзыреті 28-бап. Осы Заңның қолданылуын қадағалау 29-бап. Қазақстан Республикасының дербес деректер және оларды қорғау туралы заңнамасын бұзғаны үшiн жауаптылық 30-бап. Дауларға шағым жасау және оларды қарау тәртібі 31-бап. Осы Заңды қолданысқа енгiзу тәртiбi

Другие нормативные акты

Ақша төлемi мен аударымы туралы Сыбайлас жемқорлыққа қарсы іс-қимыл туралы Қаржы лизингi туралы Жедел-iздестiру қызметi туралы Қоғамдық кеңестер туралы


Задать вопрос на юридическом форуме



Добавить комментарий к Дербес деректер және оларды қорғау туралы 2013 жылғы 21 мамырдағы № 94-V