Ваш гид в законодательстве Казахстана


Печать

Ст. 16 Кодекс РК О браке (супружестве) и семье от 26 декабря 2011 года № 518-IV


Действующий с изменениями и дополнениями. Проверено 01.06.2023

Кодекс РК О браке (супружестве) и семье
Статья 16. Расторжение брака (супружества)

1. Брак (супружество) может быть прекращен путем его расторжения по заявлению одного или обоих супругов, а также по заявлению опекуна супруга (супруги), признанного судом недееспособным. 

2. Расторжение брака (супружества) невозможно без согласия супруги в период ее беременности и течение первого года жизни ребенка.
Статья 1 ...14 15 16 17 18 ...283

Перейти к статье
Коментарии пользователей

Мој бивши муж и ја смо раскинули пре годину и два месеца, а ја сам била у шестом месецу трудноће. Обоје се волимо и то је био шок за мене и заиста ми је сломило срце. Покушао сам да га позовем и обе линије су биле прекинуте. Покушао сам да дођем до њега на друштвеним мрежама, али ме је склонио са њих. Покушао сам да дођем до његових родитеља и они су ми рекли да је њихов син рекао да ме не воли и да не жели да ме види и да не знају шта није у реду. Плакала сам и плакала сваки дан јер сам га много волела. Док се нисам породила и беба није имала годину дана, нисам могла да вратим своју љубав. Опет сам био збуњен. Не знам шта да радим, а остала сам и без посла и немам новца да се бринем о беби. Била сам несрећна у животу па сам плакала сестри и рекла јој свој проблем и рекла да зна за моћну чаролију која је бачена др апатом која јој помаже када није могла да затрудни. Контактирала сам га путем е-поште и он је рекао да ће ми помоћи и рекао ми је да је жена ставила чини на мог мужа и рекла да ће ми помоћи да разбијем чини тако да ће ми се муж заувек вратити и да ће бити мој. За мене је било велико изненађење што се догодило све што је рекао. Муж ми се одмах вратио и рекао ми да му опростим. Хвала вам пуно овом моћном и искреном чаролију. Молим се да ће дуго живети и радити више од свог дивног дела. Ако имате проблем који вас мучи у животу, обратите се овом моћном играчу чаролија! Он ти може помоћи. Неће вас изневерити, можете га контактирати преко гмаил адресе: драпата4@гмаил.цом или га можете контактирати преко његовог вибера/вхатсапп-а:(+66 81 302 8552)

0   0

Желим да кажем свима овде како је ДР апата променио моју судбину. Скоро петнаест година радила сам као продавачица у аутомобилској компанији и једва добијала провизију да платим рачуне док је извесна колегиница на уму куповала куће. Био сам збуњен око ње јер су сви били завидни на томе колико је провизија направила. Нисам схватао шта није у реду јер сам био добар у свом послу и није било ничег додатног што је учинила што би је учинило другачијом и скоро пет година нисам могао да скупим храброст да јој се изразим. Једног дана док ме је отерала, молио сам је да ми да савет и одлучио да учим од ње, али је она рекла да сам бољи на послу, што ме је додатно збунило јер је она очигледно била боља. После много разговора, обавестила ме је о ДР Апати која је извела своју магију која ју је учинила изузетном. Дала ми је његов контакт и замолила ме да разговарам са њим и урадим шта год он тражи од мене. Прошло је седам месеци и управо сам купио своју прву кућу и уштедео довољно новца да пошаљем своје близанце на колеџ. Био сам сломљен и бескућник и никада не бих замислио да имам дом тако брзо. Хвала ДР Апата. Замолите га за помоћ и уз његову дозволу остављам његов директни контакт број ВхатсАпп / Вибер: (+66 81 302 8552) ИЛИ Емаил: драпата4@гмаил.цом

0   0


Вы юрист? Нужны новые клиенты?
Разместите информацию о себе

- Это бесплатно

- Информация о 5 лучших юристах на всех страницах сайта

- Эту рекламу видят более 10 000 посетителей в день

- Для поднятия рейтинга надо отвечать на вопросы пользователей

Зарегистрироваться